Ekipa

You are here:

Mi smo Sportivo

Oblikujemo športne rešitve za stranke iz celega sveta.

Sportivo.si smo več kot le športno podjetje. Smo strastna ekipa, ki se zavzema za revolucijo v svetu športa in izboljšanje športne izkušnje za športnike, ekipe in športne organizacije. Naše vrednote in cilji usmerjajo vse vidike našega dela.

SODELUJEMO Z

Zakaj izbrati nas

Zavezanost kakovosti

Sportivo.si se zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov in storitev. Naša zavezanost kakovosti zagotavlja, da naši partnerji prejmejo vrhunsko opremo, storitve in rešitve, ki spodbujajo odlic*nost športnih dosežkov.

Točnost in natančnost

Osredotočeni smo na natančnost, zato so rešitve prilagojene posebnim potrebam partnerjev, ki našo toč nost cenijo. Ta pristop zagotavlja, da so zahteve strank izpolnjene z visoko stopnjo pozornosti do podrobnosti in natančnosti.

Strokovno svetovanje

Predanost našega podjetja svetovanju pomeni, da presegamo zgolj dostavo športnih izdelkov. Nudimo strokovno svetovanje ter partnerjem pomagamo pri sprejemanju odločitev, s katerimi lahko prihranijo svoj čas in denar. Ta svetovalna storitev je dragocena prednost za naše stranke.

Izkušnje in dosežki

Sportivo.si se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami v športni industriji, saj njegova zgodovina sega vse do leta 2008. Naša dolgoživost in rast sta dokaz pozitivnih rešitev, zato smo zanesljiva izbira za partnerje.

Poslanstvo za obogatitev

Poslanstvo Sportivo.si, da obogati življenje športnikov in športnih navdušencev, je prepričljiv razlog za izbiro naših storitev. Z opolnomočenjem športnikov, ekip in športnih organizacij prispevamo k splošnemu izboljšanju športne industrije.

Gradimo skupnost

Vizija Sportivo.si, da spodbuja globalno skupnost strastnih športnih navdušencev, govori o naši zavezanosti k združevanju ljudi prek športa. Naše storitve lahko pomagajo spodbujati vključenost in ustvariti močnejše vezi v športni skupnosti.

Vedno smo odprti novim projektom. Uresničimo vaše ideje skupaj!