Oblikujemo športne rešitve za stranke iz celega sveta

KVALITETA

NATANČNOST

SVETOVANJE

IZKUŠNJE

SODELUJEMO Z

DOBRODOŠLI V SPORTIVO

Prizadevamo si za nenehno zagotavljanje izjemnih storitev in rešitev.

V Sportivu smo več kot le ponudnik športnih storitev; smo strastna ekipa, ki jo vodita drzna vizija in neomajna predanost odličnosti. Našo pot opredeljuje jasna vizija: zagotavljanje visokokakovostnih storitev in inovativnih rešitev, ki dvigujejo športne rezultate in s tem spodbujajo globalno skupnost strastnih športnih navdušencev.

sportfloor_team

O NAS

Športne rešitve nudimo partnerjem s celega sveta.

Z ustvarjanjem nadvse uporabnih športnih platform zagotavljamo najboljšo učinkovitost, hkrati pa našim partnerjem omogočamo velike prihranke.

Naša misija

Zagotavljanje visokokakovostnih storitev in inovativnih rešitev, ki izboljšujejo športne dosežke in spodbujajo globalno skupnost športnih navdušencev.

Naša vizija

Naše poslanstvo pri Sportivo.si je športnikom, ekipam in športnim organizacijam zagotavljati vrhunske storitve in najsodobnejše rešitve. Zavezani smo k zagotavljanju odličnosti, spodbujanju vključevanja in napredovanju športne industrije s ponudbo različnih izdelkov in strokovnega znanja.

Naši cilji

Sportivo.si si prizadeva pomembno vplivati na svet športa, zagotavljati izjemne storitve in rešitve ter s tem obogatiti življenja športnikov in športnih navdušencev.

MNENJA STRANK

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2020-04-26 23:00:33Z |  |

Ali Ghanem Alkuwari

predsednik QVA in WADA

Katarska odbojkarska zveza

S Sportivo sodelujemo od leta 2013 in lahko potrdimo profesionalen in natančen odnos ekipe. Imajo odlične izdelke in pametne športne rešitve. Vedno držijo svoje obljube. Preizkusite jih in ne bo vam žal.

Vuk Karanovic

Vuk Karanovic

Generalni sekretar

Evropska odbojkarska zveza (CEV)

V letu 2021 smo z veseljem sodelovali s podjetjem Sportivo. Vse je potekalo zelo gladko in v skladu z dogovorom. Lahko se zahvalimo Odbojkarski zvezi Slovenije, ki nam je predlagala Sportivo za to delo.

farid-khalilov-gs

Farid Khalilov

Vodja razvoja

Azerbajdžanska odbojkarska zveza

Od leta 2016 uspešno sodelujemo s podjetjem Sportivo. Vedno pravoc*asno dostavljajo, zelo profesionalno pripravljajo opremo in ponujajo izjemno kakovosten tisk. Morali bi jih preizkusiti.

Vedno smo odprti za nove projekte. Uresničimo vaše ideje skupaj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Prepričani smo, da lahko skupaj pripravimo dober načrt za vaš športni projekt. Se že veselimo snidenja v Tolminu.

Sportivo d.o.o. Gregorciceva 10a, 5220. Tolmin, Slovenia
+386 40 45 50 99
info@sportivoteam.com