You are here:

Naša zgodba in časovnica pomembnih mejnikov: 2022

debrecen-fonix234

V sezoni 2021/22 je bil Sportivo Solutions glavni dobavitelj športnih oblačil za Azerbajdžansko odbojkarsko zvezo.

Dolgoletno sodelovanje med Azerbajdžansko odbojkarsko zvezo in Sportivo solutions se je podaljšalo. Po sezonah 2015 in 2020 smo letos Azerbajdžanski odbojkarski zvezi zagotovili tudi oblikovanje in tiskanje ekipnih dresov ter športnih oblačil za treninge, tekme in prosti čas.

Naša zgodba in časovnica pomembnih mejnikov: 2015

Naša zgodba in časovnica pomembnih mejnikov: 2020

Opremili smo moško in žensko člansko reprezentanco, ki tekmuje v evropski ligi CEV, ter mladinske selekcije, vključno z mladinsko moško reprezentanco, ki tekmuje v kvalifikacijah za Evropsko mladinsko prvenstvo CEV.

Med našo ponudbo proizvajalcev in partnerjev športne in odbojkarske opreme, oblačil, dodatkov in pripomočkov za trening smo Azerbajdžansko odbojkarsko zvezo opremili z oblačili in dresi Mikasa, ene od najbolj znanih in priljubljenih blagovnih znamk odbojkarske opreme, oblačil in dodatkov.

Zagotovili smo tudi visokokakovostno tiskanje na ta športna oblačila, dodatke in opremo z uporabo preslikačev najboljše kakovosti, ki so narejeni iz dvojne plasti, kar preprečuje prozornost na temnih tkaninah.

2. Tehnična organizacija evropskega moškega rokometnega prvenstva 2022

Potem ko smo bili leta 2013 prvič tehnični organizator Evropskega moškega rokometnega prvenstva, smo bili leta 2022 drugič zadolženi za tehnično organizacijo Evropskega moškega rokometnega prvenstva, tokrat na Madžarskem.

Poskrbeli smo za celoten proces organizacije: od opremljanja in priprave športnih objektov in površin, opremljanja dvoran z rokometno opremo do tehnične organizacije in vodenja prvenstva.

3. Namestitev sistema video challenge za pokal Emir v Katarju

Aprila 2022 smo uspešno dobavili in namestili odbojkarski video challenge sistem za Katarsko odbojkarsko zvezo. Družba QVA je imela priložnost prvič uporabiti ta sistem v finalu pokala Emir. Emir Cup je eno najpomembnejših odbojkarskih tekmovanj v Katarju, ki ga organizira Katarska odbojkarska zveza.

Video challenge sistem daje ekipam možnost, da preverijo sodnikovo odločitev, sodnikom pa možnost, da potrdijo odločitev, če niso prepričani.

Video challenge sistem pri odbojki uporablja 14 kamer. Za uskladitev strojne in programske opreme, za njegovo vzpostavitev in optimalno delovanje pa so potrebne do tri ure dela in veliko tehničnega znanja.

Katarska odbojkarska zveza je bila med prvimi državami Sveta za sodelovanje arabskih zalivskih držav (GCC), ki so v svoji nacionalni odbojkarski ligi začele uporabljati video challenge sistem v odbojki.

4. Novi bazen v Slovenj Gradcu

Maja 2022 smo začeli delati na novem kompleksu pokritega bazena v občini Slovenj Gradec.

Sportivo Solutions je glavni dobavitelj opreme za plavalne bazene v tem novem kompleksu pokritih bazenov. Bazen smo opremili z opremo za bazene in zdravilišča, vodno zabavo, vodni fitnes in wellness, plavanje in otroke.

Izdelki najboljših dobaviteljev opreme za bazene zagotavljajo kompleksu najkakovostnejše in zanesljive izdelke in storitve.