You are here:

Naša zgodba in časovnica pomembnih mejnikov: 2021

7addf2e5e717

1. Športna oblačila za Odbojkarsko zvezo Savdske Arabije.

Leta 2021 je bil Sportivo glavni dobavitelj športnih oblačil za Odbojkarsko zvezo Savdske Arabije.

Potem ko si je leta 2017 z uspešno in kakovostno organizacijo športnih priprav pridobil zaupanje Odbojkarske zveze Savdske Arabije, ji je leta 2021 Sportivo zagotovil odbojkarska športna oblačila, odbojkarsko opremo, tisk po meri in uradne drese.

2. Oprema za bazen za Mestno občino Nova Gorica, Slovenija

Leta 2021 smo bili glavni dobavitelj bazenske opreme za nov kompleks pokritih bazenov v Novi Gorici.

Kompleks se nahaja na športnem obmocju v Novi Gorici in ponuja dva bazena v 1. nadstropju stavbe. Posebnost bazena je dvižno dno, ki omogoca nastavitev višine med 0 in 2 m globine.

Bili smo glavni dobavitelj opreme za plavalne bazene v tem novem kompleksu pokritih bazenov. Bazen smo opremili z opremo za bazene in zdravilišča, vodno zabavo, vodni fitnes in wellness, plavanje in otroke.

Izdelki najboljših dobaviteljev opreme za bazene zagotavljajo kompleksu najkakovostnejše in zanesljive izdelke in storitve.

Zaradi kriznih razmer, povezanih z epidemijo Covid-19, je bil projekt vcasih velik izziv, saj so cene nenehno narašcale, vendar nam je kljub temu uspelo zagotoviti najbolj kakovostne in zanesljive izdelke najboljših dobaviteljev opreme za bazene po konkurenčnih in dostopnih cenah.

Oglejte si celoten kompleks notranjih bazenov tukaj.

Oglejte si naš blog za vse reference, pomembne mejnike in novice.